Morgendagenstrafikkskole.no

Jeg fikk som oppgave å lage ny grafisk profil og hjemmeside til morgendagenstrafikkskole.no. Jeg fant ut at ved dette prosjektets størrelse og omfang var greit å bruke WordPress som CMS og publiseringsverktøy.

Gå til www.morgendagenstrafikkskole.no

Skole prosjekt

Vi fikk som oppgave å designe en fiktiv nettside til Hønefoss sin nye idrettshall . Nettsiden skulle inneholde en booking side og en nettbutikk for noen få produkter som selges i hallen. 

Les mer

Fjelberg.no

Jeg var veldig heldig som fikk oppdrag av Fjelberg og lage ny nettside til dem. Gjennom dette prosjektet har jeg fått jobbe med mange hyggelig mennesker og lært mye. Ved å kjøre et prosjekt helt fra start til slutt har ikke minst vært veldig gøy men også vært veldig lærerikt. Jeg fant fort ut at det ikke bare handler om å lage en nettside som skal se og fungere bra, men den skal også kunnes håndteres av kunden også, på en enkel og grei måte. Jeg fant ut at ved dette prosjektets størrelse og omfang var greit å bruke WordPress som CMS og publiseringsverktøy.

Gå til www.fjelberg.no

Skole prosjekt

Vi fikk som oppgave å lage en web applikasjon til Vikerfjell, Vi kunne ikke bruke noe form for rammeverk, bibliotek eller CMS systemer. Applikasjonen skulle ha muligheter til å endre alt av innholdet, og vi måtte bruke følgende programeringsspråk: PHP, JS, HTML, CSS, MYSQL. Vi har tatt ned databasen så jeg har ikke lagt til linken til hele applikasjonen men bare HTML versjonen uten admin tjenesten. Jeg kommer til å legge hele applikasjonen på Github etterhvert.

Gå til skole prosjektet

XML - Prosjekt

Lite XML prosjekt hvor vi hadde som krav å bruke 2 datasett. Vi lagde en reisetips web-app som gir deg litt info og fakta om 10 land vi mener man bør reise til i 2018. 

Bachelor oppgave

Oppgaven går ut på å lage en applikasjon for signering av dokumenter, for Dokument Partner. Vi skal bruke Angular, TS, SCSS, mongo db og nodeJS til å utvikle applikasjonen.

Lurer du på noe om prosjektene, ta kontakt!

 Jeg skal legge alle prosjektene jeg har jobbet med på Github, men har ikke fått gjort dette ennå. Så bare å ta kontakt hvis man ønsker filene så fikser jeg det.